jueves, 29 de septiembre de 2011

1a Assemblea Indignada dels Pobles de Lleida i les Terres de Ponent


Ahir dimecres dia 28 de setembre es va celebrar a Balaguer la 1a Assemblea Indignada dels Pobles de Lleida i les Terres de Ponent, una trobada on es van reunir integrants de les diferents assemblees de la província. Entre els assistents hi havia membres dels Indignats de La Noguera, Indignats dels Pallars, Indignats del Ribera del Sió i Indignats de Lleida.
El motiu principal d'aquesta trobada era, bàsicament,  treballar en la coordinació de les diferents assemblees lleidatanes. Així doncs, després d'una breu presentació on es va exposar la feina feta fins ara per part dels diferents col·lectius, es van proposar diferents punts per treballar en aquesta coordinació, com per exemple la creació d'un domini comú o pàgina web que aglutini els diferents blocs de les diferents assemblees, per així facilitar la comunicació i la difusió. Fins que no estigui enllestida, s'utilitzarà el grup de Facebook anomenat Assemblea Popular de les Comarques de Lleida del 15M


Altres temes que es van tractar van ser l'organització d'un acte conjunt, simultani, de les diferents assemblees, en una data per concretar; la importància del treball previ a la manifestació del 15 d'octubre (informar la població amb octavetes, cartells...) que tindrà lloc a nivell internacional...També es va decidir continuar organitzant aquestes assemblees generals dels pobles de Lleida, amb una periodicitat mensual, i amb un caràcter itinerant. En aquest sentit, es va decidir que la propera assemblea general de pobles es durà a terme a Agramunt el dimecres 26 d'octubre. L'hora i el lloc concret estan per decidir.

L'acte, després de poc més de dues hores, va finalitzar amb un petit refrigeri o pica-pica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario