domingo, 4 de septiembre de 2011

Manifestació de divendres 2 de setembre a Lleida

El passat divendres dia 2 de setembre es va celebrar a Lleida la manifestació contra les retallades i la privatització de la Sanitat Pública, convocada per l'Assemblea d'Indignats del 15M de Lleida, un acte en el qual hi van participar més de mig miler de persones.



  
La manifestació, encapçalada per un taüt que simbolitzava la Sanitat Pública, va sortir de la Plaça Ricard Vinyes, va baixar per Prat de la Riba fins a la Plaça Europa, i va enfilar l'Avinguda Onze de Setembre, fins que va arribar a l'Hospital Arnau de Vilanova. Durant el recorregut, amb un ambient força festiu, es van cantar consignes a favor d'una sanitat digna i de qualitat, i en contra d'Artur Mas (President de la Generalitat) i Boi Ruiz (Conseller de Salut). A més, es va realitzar una recollida itinerant de signatures durant la marxa de protesta.


Sortida des de la Plaça Ricard Vinyes

Recollida itinerant de signatures



Abans d'entrar als jardins de l'Arnau de Vilanova per llegir el manifest a favor d'una sanitat pública, universal i de qualitat, els manifestants va fer un crit sord a les portes d'Urgències. Un cop llegit el manifest, i per finalitzar aquesta jornada reivindicativa, es va realitzar un petit concert de Comandante Rock.

Crit de silenci a les portes de l'Arnau de Vilanova

 Entrada de la marxa 
als jardins de l'Arnau de Vilanova


Lectura del manifest per una sanitat pública, universal i de qualitat
als jardins de l'Arnau de Vilanova
(per accedir al text, i per signar on-line, clica aquí)


 Concert de Comandante Rock als jardins
de l'Arnau de Vilanova

Enterrament simbòlic de la Sanitat Pública


No hay comentarios:

Publicar un comentario