lunes, 30 de mayo de 2011

Acords 29/05/2011

ACORDS DE L'ASSEMBLEA CELEBRADA DIUMENGE 29 DE MAIG


1- S’acorda realitzar, aquest dissabte vinent, 4 de juny, una segona jornada d’aproximació a la ciutadania de Balaguer. Es realitzarà una consulta sobre aspectes municipals, autonòmics i estatals. Cal, encara, consensuar les preguntes.

A partir de les respostes de la ciutadania, es discutiran els punts principals per poder consensuar i, posteriorment, difondre un manifest de mínims d’Indignats de la Noguera.

A més de la consulta s’elaborarà el “cartell d’embotits”. Cal documentació per fer-lo. S’acorda que demà es constituïrà una assamblea per treballar-lo.

2- S’acorda continuar diàriament les trobades d’Indignats de la Noguera durant aquesta setmana. Dijous o divendres cal realitzar una nova assamblea per consensuar fins quan hem de tenir aquesta periodicitat. Es proposa realitzar dos o tres trobades a la setmana.

3- Un dels temes que es tracta és la responsabilització dels bancs en l’actual situació econòmica. Com a solució s’apunta la nacionalització de la banca. Es proposa documentar-nos sobre la evolució en aquest tema d’Islàndia i resseguir el diari Público.

4- Un altre dels temes proposats és la necessitat de més transparència pels atorgaments de subvencions.

5- També s’ha parlat de la forma més adequada –un cop consensuats els nostres punts en comú- per dirigir-nos als polítics. Es proposen dos opcions: 
a) Presentar una moció perquè sigui contemplada al ple.
b) Presentar una moció per obligar a la formació d’una taula de diàleg de reunió periòdica amb representants dels indignats i polítics.

6- Urgeix la formació de comissions que tractin els temes següents:

a) La comunicació. Cal millorar la comunicació amb altres grups, com per exemple el contacte amb Barcelona. Cal incidir en la presència a mitjans. Cal millorar la comunicació interna del grup (es proposa fer-ho via Facebook, via mail...).

b) La coordinació. Cal millorar el format de les trobades. Es proposa realitzar, en primer lloc, per a totes les assamblees, una proposta de funcionament. En segon lloc, una votació dels acords del dia anterior. En tercer lloc, la lectura de les preguntes per a la formació de l’enquesta de dissabte. I en quart lloc, la divisió del grup en comissions de treball. Es proposa que aquesta tasca es delegui a la comissió de comunicació.

c) Comissió de material. Es necessiten superfícies per enganxar fotos, per dissabte, una televisió amb vídeos, un DVD.



No hay comentarios:

Publicar un comentario