sábado, 28 de mayo de 2011

Cassolades i assemblees a Balaguer

El grup Indignats de la Noguera es reuneix diàriament, des del passat diumenge 22 de maig, a la Plaça de la Sardana de Balaguer per reivindicar una democràcia real i una política honesta. La protesta comença, a les nou del vespre, amb una cassolada, i tot seguit s'hi celebra una assemblea oberta a tothom. En cas de pluja, els actes es traslladen a l'estació d'autobusos.

Aquest dissabte dia 28, Indignats de la Noguera ha estat present al mercat setmanal de Balaguer, on han informat als ciutadans dels motius de la protesta i hi han recollit centenars de signatures. En un altre espai, s'hi han col·locat pancartes on tothom podia expressar-se lliurement.



Indignats de la Noguera ha demanat que la ciutadania s'impliqui des de casa seva penjant al balcó una pancarta amb el lema "Aquí hi viu un indignat" o uns pantalons amb les butxaques fora. Clicant aquí, pots desarregar un petit manual d'instruccions.

La cassolada convocada per avui dissabte s'avança a les 19 h. per poder així congregar un nombre major de gent.

Us hi esperem!


2 comentarios:

  1. Avui em sento més bé que mai. Molts ciutadans que lliurement han donat suport i signat el manifest, que no és més que una lluita de tots per demanar el que es nostre.
    Una cordial salutació a tots i totes els que des d'un principi haveu engegat tot aquí a la Noguera.
    Tenim un jovent molt més sa del que el meu escepticisme em feia veure.!!!
    Continueu, continuem, perquè és una lluita de tots.

    ResponderEliminar
  2. Els qui vam viure en primera persona la lluita contra el franquisme i la mal anomenada transició, no podem mantenir-nos al marge d'aquest clam i de les ganes de canvi que avui s'expressen al carrer. Hem de fer sentir la nostra veu i aportar el nostre granet de sorra. Aquesta lluita és de tots, no pas tant sols dels joves.

    ResponderEliminar